Hvorfor vi er det vi tager til San Diego?

24. april 2008

Ideen om et år i amerika er vokset over flere år, faktisk spurgte jeg Anne da vi mødte hinanden, om ikke hendes uddannelse, når hun blev færdig, kunne bruges i USA. Dengang havde jeg længe drømt om at flytte til USA.
Vi fik opfyldt vores behov gennem mange rejser derover, og specielt Anne har tit været i USA og har fået mange venner via sit arbejde med Aluminium.
Da Emil var 4 og Kamma 1 år, var vi en uge i San Diego fordi Anne skulle til konference, det var en dejlig by og Emil var vild med både ZOO og Sea World. Kamma sov meget husker jeg, men begge var de glade for havregrød med rosiner og puddersukker og vi fik også svømmet i poolen mens mor var på arbejde.
Efter et kursus i San Diego i 2006 kom Anne hjem med den strålende ide at vi skulle tage en lang ferie i San Diego, så lang at det gik fra at være ferie til noget der lignede hverdag. På det tidspunkt tænkte vi ikke på at flytte derover.
San Diego var skønt den januar måned i 2007. Aldrig havde vi været så meget sammen og nydt hinanden så intenst. Okay, der var mere ferie end hverdag i det, men både Anne og jeg kunne lave arbejde et par timer om dagen.
Dagene gik med lange gå- eller køreture. Dage ved poolen. Anne og Kamma tog til ridning og Emil jeg var på et par fisketure.
Da måneden var ved at være omme kunne vi San Diego og omegn uden ad. Børnene var fortrolige med stednavne, kunne finde vej til bussen og vi talte hjemmevant om Old Town, Down Town, Coronado, Fashion Valley og La Jolla, vi følte os hjemme i San Diego.
Inden vi tog hjem var San Diego blevet vores andet hjem, og vi måtte bare vende tilbage. Frøet var sået og alt syntes muligt.
Peter
Reklamer

One Response to “Hvorfor vi er det vi tager til San Diego?”

  1. Ulla Says:

    ÅH, hvor det lyder godt alt sammen. Jeg glæder mig til I kommer til Savannah til Thanksgiving. Bestil fly i god tid, da det er peak season. HELE Junaiten rejser. Undgå mellemlanding nordpå da der kan være dårligt vejr. Jeg kommer fredag og varmer op til afsendelse søndag.— og så lige dagens Einstein: A clever person solves a problem. A wise person avoids it. Held og lykke i det fjerne.love***Ulla


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: